Badkamers

Door onze nauwe samenwerking met verschillende grote sanitair en tegelleveranciers, waaronder Imabo en Brugman badkamers, kunnen wij u complete badkamers leveren van alle grote en gerenommeerde merken.

Van de meest standaard budgetbadkamer tot de meest uitgebreide moderne designbadkamers en natuurlijk ook de serie landelijke en klassieke badkamers. Deze badkamers zijn leverbaar met alle mogelijke sanitaironderdelen en kranen in alle prijsklassen.

Zij stellen hun showrooms graag voor u tot onze beschikking en kunnen u goed adviseren. Wanneer u via ons een afspraak maakt staat er een deskundige adviseur tot uw beschikking.

Wij meten de toekomstige badkamer gratis bij u thuis in. U krijgt tevens een gedetailleerde tekening mee. Op uw verzoek zijn wij natuurlijk ook graag bereid om u tijdens uw bezoek te vergezellen. Met de beschikbare gegevens en een globale inschatting van uw budget gaat de adviseur vervolgens met u aan de slag om de meest geschikt badkamerindeling en invulling te bepalen.

Met de door de adviseur opgestelde tekening en uitgebreide beschrijving kunnen wij vervolgens een offerte samenstellen voor het leveren en monteren van de badkamer en natuurlijk ook alle eventueel bijkomstige veranderingen aan elektra, gas, water en evt afzuig installaties.

Uiteraard krijgt u bij ons ook de volledige fabrieksgarantie en natuurlijk ook onze garantie op de montage en aansluiting van uw badkamer. Zo leveren wij altijd een complete en werkende badkamer bij u af die dan ook gelijk volledig functioneel is en waar u nog jaren plezier aan zult beleven.

In de showroom van Imabo kunt u ook terecht voor het uitzoeken van tegels voor de wanden en vloer voor uw nieuwe badkamer. Ook deze kunnen wij vakkundig voor u plaatsen en afwerken.

Contact

Form-it
Postbus 9008
3506 GA Utrecht

Tel: 030-2230452
Mob: 06-51067538
Fax: 030-2230453

Diensten