Keukens

Door onze nauwe samenwerking met verschillende grote keukenleveranciers, waaronder Imabo en Brugman keukens. Kunnen wij u keukens leveren van alle grote en gerenommeerde merken. Van de meest standaard budgetkeuken tot de meest uitgebreide moderne designkeuken en natuurlijk ook de serie landelijke en klassieke keukens. Deze keukens zijn leverbaar met alle mogelijke inbouwapparatuur in alle prijsklasse.

Zij stellen hun showrooms graag voor u tot onze beschikking. Zij beschikken over voldoende kennis om u goed te adviseren. Wanneer u via ons een afspraak maakt staat er altijd een deskundige adviseur tot uw beschikking. Wij meten de toekomstige keuken bij u thuis in, dit is geheel kostenloos. U krijgt ook een gedetailleerde tekening mee.

Op uw verzoek zijn wij natuurlijk ook graag bereid om u tijdens uw bezoek te vergezellen. Met de beschikbare gegevens en een globale inschatting van uw budget, gaat de adviseur vervolgens met u aan de slag om de meest geschikte keukenopstelling en invulling te bepalen.

Met de door de adviseur opgestelde tekening en uitgebreide beschrijving kunnen wij U vervolgens een offerte uitbrengen. Voor het leveren, monteren van de keuken en natuurlijk ook alle eventueel bijkomstige veranderingen aan elektra, gas, water en evt afzuig installaties.

Uiteraard krijgt u bij ons ook de volledige fabrieksgarantie en natuurlijk ook onze garantie op de montage en aansluiting van uw keuken. Zo leveren wij altijd een complete en werkende keuken bij u af die dan ook gelijk volledig functioneel is en waar u nog jaren plezier aan zult beleven.

In de showroom van Imabo kunt u ook terecht voor het uitzoeken van tegels voor de wanden en de vloer voor uw nieuwe keuken. Ook deze kunnen wij vakkundig voor u plaatsen en afwerken.

Contact

Form-it
Postbus 9008
3506 GA Utrecht

Tel: 030-2230452
Mob: 06-51067538
Fax: 030-2230453

Diensten